Floristika, kimbud. Флористика, букеты

Kõige tähtsam peopaiga kaunistus on mõistagi lilled. Te võite tellida meilt pruudikimpu, autokaunistusi, külaliste lillekimpe, peopaiga kaunistamist ja palju muud. Juba ammustest aegadest kaunistati pulmi lilledega. Tänapäeval pulmafloristika on väga populaarne ja nõutud teenus. Lilledega pulma kaunistamine kätkeb endas lilli pruudi soengus ja peigmehe rinnakaunistuses, lillekimpe banketisaalis ja laudadel ja kindlasti pruutkimpu. Pruutkimp on üks tähtsamaid pulma elemente.

See peab ühtima kleidi värvi, soengu, aksessuaaride, valitud stiili ja kogu pulma temaatikaga. Pruutkimp peab pruuti kaunistama, tooma esile tema väärikust ja samas olema kerge ja käepärane.

Reeglina pruutkimpude jaoks kasutatakse roose, liiliaid, orhideesid, kallasid ja antuuriume. Viimasel ajal on väga populaarseks saanud pruutkimbud ”dublandid”. See lillekimp on lihtsam kui pruudikimp ja on mõeldud ainult pruudikimbu viskamiseks.

Pulmafloristika hõlmab ka autode kaunistamist. Kui te tahate, et Teie pulma korteež köidaks külaliste ja möödakäijate tähelepanu, peate hoolistema autokaunistuste eest. Pulmaautost teeb erilise liikumisvahendi autokaunistus. Enamasti kaunistatakse autosid vanikute, pärgade, lillede ja paeltega.

Lisaks pulmade kujundamisele pakume ka muude tähtpäevade kujundamist, lillekimpude, vanikute, pärgade ja teiste lillekompositsioonide tellimist.